AMGEN VESTIGINGEN

Wil je linken naar andere websites en verlaat Amgen.be?

U verlaat nu de website van Amgen Belgium. Amgen Belgium neemt geen verantwoordelijkheid voor de informatie op de internationale server of website van Amgen die u gaat gebruiken. De informatie die u gaat gebruiken, is mogelijk niet in overeenstemming met de Belgische regelgeving.

  • Nieuw adres vanaf 1/4/2018
    The Lighthouse Building
    Telecomlaan, 5-7, Avenue Télécom
    1831 Diegem, Belgium
    Tel + 32 2 775 27 11

Amgen, wereldwijd aanwezig.

Amgen is sinds 1989 gevestigd in België. Het bedrijf specialiseert zich in een brede waaier aan activiteiten, gaande van klinische ontwikkelingen tot commerciële activiteiten.

De bijdrage van het Belgische filiaal aan klinisch onderzoek is groot. Niet alleen op vlak van de hoeveelheid klinische studies, maar ook het aantal deelnemende centra. Het Belgische filiaal staat dan ook in de top 10 van Amgen wereldwijd. Belangrijkste redenen? Het uitstekende niveau van de gezondheidszorg in België, de toegang tot innovatieve behandelingen, de aanwezigheid van meerdere wetenschappers met wereldfaam in diverse therapeutische domeinen en een gunstig reglementair kader voor onderzoek. Dergelijke klinische onderzoeksactiviteiten zijn uiteraard essentieel voor patiënten, artsen en ziekenhuizen.

Het hoofdkantoor vind je in Thousand Oaks, Californië. En ondertussen beschikt Amgen over diverse dochterondernemingen en instellingen op quasi elk continent: Noord en Zuid Amerika, Europa, Oceanië en Azië.