Onze missie is patiënten helpen. Daarom onderzoeken en ontwikkelen we innoverende geneesmiddelen met een focus op ernstige ziekten. Aandoeningen die vandaag (nog) niet of onvoldoende kunnen worden behandeld.

Wil je linken naar andere websites en verlaat Amgen.be?

U verlaat nu de website van Amgen Belgium. Amgen Belgium neemt geen verantwoordelijkheid voor de informatie op de internationale server of website van Amgen die u gaat gebruiken. De informatie die u gaat gebruiken, is mogelijk niet in overeenstemming met de Belgische regelgeving.

Op zoek naar antwoorden van binnenuit

Bij Amgen geloven we in een "biologie eerst"-aanpak. We gebruiken geavanceerde wetenschap en technologie om de meest subtiele biologische mechanismen te bestuderen, op zoek naar therapieën die het leven van patiënten zullen verbeteren. Amgen gelooft dat de remedie voor ziekte in ieder van ons te vinden is.

Amgen Pipeline

Een solide en gedifferentieerde pijplijn, waarbij we gebruik maken van state-of-the-art wetenschap om medicijnen te ontwikkelen voor ernstige ziekten. Amgen focust zich op hoogkwalitatieve kandidaten die grote, klinisch relevante effecten aantonen. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van menselijke genetische validatie om de kans op succes te vergroten.

Kom meer te weten