WERKEN BIJ AMGEN?

Amgen biedt werknemers een uiterst professionele werkomgeving met heel wat boeiende en veelzijdige carrièremogelijkheden.

Wil je linken naar andere websites en verlaat Amgen.be?

U verlaat nu de website van Amgen Belgium. Amgen Belgium neemt geen verantwoordelijkheid voor de informatie op de internationale server of website van Amgen die u gaat gebruiken. De informatie die u gaat gebruiken, is mogelijk niet in overeenstemming met de Belgische regelgeving.

Maak het verschil!

Ben je op zoek naar een carrière waar je echt het verschil kunt maken? Waar je het leven van anderen kunt veranderen? En waar je bovendien meegroeit met de organisatie? Dan ben je bij Amgen aan het juiste adres.

Aangezien Amgen veel belang hecht aan levenslang leren en groeien, reiken we tal van opleidings- en loopbaanmogelijkheden aan. Deze liggen helemaal in lijn met de interesses en vaardigheden van de medewerker, en komen overeen met onze waarden.

Straks in ons team?

Elk jaar gaat Amgen op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel voor het Belgische filiaal als andere vestigingen. Hierbij trekken we zowel starters als collega’s met ervaring aan.

Wens je meer informatie? Consulteer beslist het carrièreportaal.