Het bestrijden van 's werelds moeilijkste ziekten

  • Introductie

  • Bekijk ook het video transcript

Het Ritme van het Leven

Amgen gebruikt het beste van biologie en technologie om de moeilijkste ziektes ter wereld te bestrijden, zoals kanker, hartziekten, astma en osteoporose, en helpt zo het leven gemakkelijker, voller en langer te maken voor miljoenen mensen wereldwijd. Bekijk ook het video transcript.

Het ritme van het leven ontvouwt zich in een veranderend tempo. Sommige momenten gaan snel voorbij. Anderen tikken traag verder.

Wat het tempo van het leven ook is, niets is waardevoller dan de tijd die we hebben om het te ervaren... en de kans om elk moment ten volle te leven.

Dat is de reden waarom Amgen op een ander ritme werkt, en snel naar de toekomst gaat door 's werelds zwaarste ziektes te bestrijden.

Met wortels in de biotechrevolutie is Amgen vandaag de dag één van 's werelds grootste onafhankelijke biotechbedrijven.

Elk decennium blijven we aan de top van medische ontdekkingen, door krachtige therapieën uit te vinden en ze betrouwbaar aan patiënten af te leveren.

We bestrijden de zwaarste ziektes, zoals kanker, hart- en vaatziekten, astma en osteoporose om wereldwijd miljoenen mensen te helpen.

We leven in een nieuw tijdperk van menselijke gezondheid. En Amgen blijft het tempo van verandering versnellen en onze kennis van wetenschap gebruiken om verder te gaan dan wat we nu kennen.

We maken gebruik van een bibliotheek van menselijke en genetische data voor nieuwe inzichten bij de behandeling van ziekten.

We creëren nieuwe therapieën die preciezer en persoonlijker zijn dan ooit tevoren, en ontwikkelen medicijnen die op nieuwe manieren kunnen werken, zoals het richten op meerdere paden in het lichaam tegelijkertijd.

Machinaal leren en artificiële intelligentie helpen ons medicijnen sneller en effectiever te maken door te voorspellen of ze veilig en effectief zijn.

We verwijderen ook barrières die toegang tot gezondheidszorg beperken om onze medicijnen beschikbaar te maken voor meer patiënten overal ter wereld.

Onze missie bij Amgen is om patiënten te dienen omdat we willen dat deze ritmes van het leven doorgaan. We willen dat jij en je geliefden elk moment laten tellen... en erop rekenen dat er meer momenten zijn.

Amgen-vlag wapperend tegen een gebouw en een blauwe lucht.
Ons bedrijf

Amgen is een bedrijf gebaseerd op waarden, diep geworteld in wetenschap en innovatie om nieuwe ideeën en ontdekkingen om te zetten in medicijnen voor patiënten met ernstige ziekten.

Twee wetenschappers schrijven formules op een helder bord
Onze wetenschap

Amgen is een pionier op het gebied van het gebruik van levende cellen om biologische geneesmiddelen te produceren.

Dochter en moeder met borstkanker glimlachen tegen een witte achtergrond.
Onze patiënten

Wij bieden u digitale en analoge informatiematerialen over verschillende ziekten en algemene onderwerpen.

Wetenschapper kijkt naar een rij spuiten.
Onze behandeling

Amgens medicijnen behandelen ernstige ziekten en richten zich doorgaans op aandoeningen waarvoor slechts een beperkt aantal behandelingsopties beschikbaar is.

Handen geschilderd als een globe en die elkaar vastgrijpen.
Onze verantwoordelijkheid

Het creëren van een positieve impact in de wereld staat centraal in wat we doen bij Amgen, en dit gaat verder dan alleen het produceren van essentiële medicijnen.

Lachende jonge vrouw staat met een document.
Neem contact met
ons op

Hier kunt u contact met ons opnemen om bijwerkingen te melden of een vraag te stellen.